wowslider.com
  • phone0414 318 3096

  • emailhayem@harran.edu.tr

ŞANLIURFA MUTFAĞI SERTİFİKALI AŞÇILIK EĞİTİMİ

Şanlıurfa Mutfağı Sertifikalı Aşçılık Eğitimi

Hayem'den Uygulamalı Şanlıurfa Mutfağı Aşçılık Eğitimi ile Lezzet Yolculuğuna Hazır mısınız?

Harran Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HAYEM) tarafından düzenlenen Şanlıurfa Mutfağı Sertifikalı Aşçılık Eğitimi, yerel tatların büyülü dünyasına adım atmak isteyen herkes için kapılarını aralıyor. Üstelik bu eğitimle sadece bir aşçı değil, Şanlıurfa mutfağının ustası olacaksınız!

 

Eğitmenler:

Dr. Onur Eraslan

Dr. Hülya Eraslan

Şef Ali Keskin


Eğitim boyunca deneyimli şefler ve akademisyenler rehberliğinde, Şanlıurfa'nın yöresel çorbalarından tatlılarına kadar zengin menüler öğrenilecek ve uygulamalı olarak mutfak becerilerinizi geliştireceksiniz.


---

EĞİTİM TARİHİ : 26 EKİM 2024

!!! KONTENJAN 20 KİŞİ İLE SINIRLIDIR

EĞİTİM CUMARTESİ PAZAR GÜNLERİ SAAT 10.00 VE 16.00 ARASI YAPILACAKTIR.


Eğitim Ücreti:
5000 TL

Eğitimde kullanılacak malzemeler kursiyerler tarafından temin edilecektir.

 

Eğitimin İçeriği:

Çorbalar:

Avşor Çorba, Kulak Çorba, Mahluta Çorba, Firik Çorba, İsot Çorba ve daha fazlası...


Ana Yemekler:

Sinili Taraklığı, Kaburga Dolma, Taş Kebabı, Ciğer Kavurma ve kuzu etinin lezzetli dokunuşları...


Salatalar:

Bahçacı Bostanası, İsot Cacığı, Zeytin Bostanası ve yöresel lezzetlerin en güzel halleri...


Tatlılar:

Hirtlevik, Urfa Katmeri, Peynirli Helva, Zingil gibi tatlılar ile damaklarınız şenlenecek.

---

Eğitimin Başlama  Yeri:

  • Harran Üniversitesi Urfa Evi
  • Harran Üniversitesi Şanlıurfa
  • Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu


Yer: Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü

Sertifikalarınızı E-Devlet’ten Sorgulayabilirsiniz.


Daha fazla bilgi ve başvuru için:
 0414 318 3096 – 0414 318 3038
 hayem.harran.edu.tr

chat_bubble_outline Kurs Hakkında Yorumlar

Yorum Yap