• emailharusem@harran.edu.tr

HARÜSEM’de Emlakçılara Yönelik Çevrimiçi Eğitimler

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) tarafından emlak işletmeleri için verilecek çevrimiçi sertifikalı eğitimler için işbirliği tamamlandı.

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası başkanı Selahattin Tokmak ve HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet GÖÇEN tarafından imzalanan protokol dâhilinde çevrimiçi eğitimler mayıs ayında başlıyor.

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Emlakçılar Odası Başkanlığı arasında oluşturulan protokol ile emlak işletmesi açacak kişiler HARÜSEM’e başvurarak kurslara kaydolabilecek. Daha önceleri yüz yüze devam emlak eğitimler yerini artık modern çağa uygun şekilde çevrimiçi kurslara bıraktı.

HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet GÖÇEN’in koordinatörlüğünü yaptığı dijital akademi projesi kapsamında www.bilkampus.com sitesi üzerinden eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sınavı geçmeleri durumunda belgelerini alabilecekler.