• emailharusem@harran.edu.tr

Harran Üniversitesinde İHA Eğitimlerimiz Başlıyor

SHGM onaylı İHA – 0 ve İHA – 1 eğitimlerimize başlıyoruz.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan eğitim programımız ile İHA – 0 ve İHA – 1 eğitimlerimiz başlıyor. Toplamda 36 saat sürecek olan eğitimimizin detayları;

Eğitim Adı
İnsansız Hava Aracı İHA 1 Ticari Pilot Eğitimi

Planlanan Eğitim Tarihi ve Yeri
10-13 Haziran 2022 tarihlerinde Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü içerisinde yer alan HARÜSEM dersliklerinde gerçekleşecektir.

Eğitim Saati Ve Günü
09:00 – 18:00 (Cuma - Cumartesi - Pazar - Pazartesi)

Kimler İçin
İHA-1 sınıfı pilotlar en az 15 yaşında olmalıdır. 18 yaşından küçük katılımcılar noterden velileri tarafından muvaffakat name almaları gerekmektedir.

Eğitim İçin Gerekli Belgeler
1. Vesikalık fotoğraf (1 adet)
2. Kimlik fotokopisi (İHA eğitimi amacıyla verilmiştir notu düşülebilir.)
3. Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınabilir.) // 18 Yaşından küçükler noterden veli muvaffaka namesi almaları gerekmektedir
4. İkametgâh (Yerleşim Yeri Belgesi – E-Devlet üzerinden alınabilir.)
5. Ödeme dekontu (Dekontları harusem@harran.edu.tr mail adresine isim, soy isim ve eğitim adıyla birlikte göndermeniz gerekmektedir.)
6. Sağlık Raporu (B Sınıfı Ehliyet Sürücüsü olur raporu/EK-7)

Programın İçeriği

Eğitmenler
Dr. Ögr. Üyesi Nizar POLAT
Arş. Gör. Yunus KAYA

Eğitim Sonrası Verilecek Sertifika
Teorik ve Pratik eğitim sınavları sonrası başarılı olan kursiyerlere
Harran Üniversitesi onaylı kurs bitirme sertifikası,

1. Temel Radyo Haberleşme eğitim sertifikası
  2. İHA1 İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Ehliyeti

verilecektir.

Kurs ücreti

• 1200 TL

Kursa kaydolmak için https://tinyurl.com/37zpp4p6 linke tıklamanız yeterlidir. Kaydınızı gerçekleştirdikten sonra ödeme için; HRÜ DÖNER SERMAYE IBAN NUMARASI: TR10 0001 0022 6635 6157 63 5003 AÇIKLAMAYA: HARÜSEM İHA – 1 KURSU YAZILMASI GEREKMEKTEDİR. Ödeme işlemi gerçekleştirildikten sonra işlemin dekontunu harusem@harran.edu.tr mail adresine isim, soy isim ve kursun adıyla mail olarak göndermeniz gerekmektedir.
Kurslarımız hakkında bilgiler almak için harusem@harran.edu.tr mail adreslerinden mail yoluyla bilgi alabilirsiniz.