HARÜSEM VE TÖMER'DEN MEZUNİYET ŞENLİĞİ

HARÜSEM ve TÖMER 120 Suriyeli öğrencinin mezuniyeti için Yenişehir Kampüsü Kapalı Spor salonunda mezuniyet şenliği düzenlediler. Şenliğe Gençlik ve Spor Bakanlığı elemanları ekipmanları ile destek oldular.
Şenlikte HARÜSEM ve TÖMER öğrencileri birlikte müzik eşliğinde Türkçe, Arapça, Fransızca şarkılar söyleyip, voleybol oynadılar. Suriyeli kız ve erkek öğrenciler hocalar eşliğinde okçuluk sporuna katıldılar. Spor salonunun farklı köşelerinde farklı etkinlikler düzenlendi.
Etkinliğe katılan HARÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Demirkol ve  TÖMER Müdürü Doç. Dr. Levent Bilgi  öğrencilerle ok atıp, voleybol oynadılar.  Bu kaynaşmanın birlik ve beraberliğimizin en güzel manzarası olduğunu ifade ettiler.
Program öğrencilerle beraber şehir merkezinde yenilen yemekle devam etti. Ardından HARÜSEM ve TÖMER eğitmenleri ile öğrencilerinin beraber sinema salonunda seyrettikleri filmle sona erdi.

EĞİTİMLER

BASKETBOL
STEM
YÜZME

ONLİNE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.